طرز تهیه نمک خوراکی {تصفیه شده و یُد دار} نمک خوراکی را چگونه تهیه می کنند؟ قبل از احداث کارخانههای تصفیه ی نمک، نمک خوراکی در کارگاههای سنتی به این شکل تولید می شد که به سنگ نمک استخراج شده از معدن، پس از آسیاب شدن و سرند کردن، یُد اضافه گشته و در کیسههای نایلونی زرد رنگ روانه ی بازار مصرف می شد. این نوع نمک، به علت آنکه هیچ گونه عمل تصفیه ای روی آن انجام نمی گیرد، غیر استاندارد بوده و مصرف خوراکی آن در درازمدت عوارض نامطلوبی ایجاد می نماید و فواید،صحبت از مضرات نمک،چاقی یا لاغری نمک،کنترل مصرف نمک،روش اندازه گیری نمک
طرز تهیه،روش مکانیزه،روش ید دار کردن،استاندارد ملی،چند نکته کاربردی،
تاریخچه استفاده،کسب درآمد از نمک،خرافات درباره نمک،کاربرد نمک
خوراکی ,نمک ,ی ,نمک، ,شد ,طرز ,نمک خوراکی ,می شد ,گونه عمل ,هیچ گونه ,آنکه هیچ
درباره این سایت